Interloots

Over Interloods

Met Interloods richten we ons op dak- en gevelrenovatie van industriële gebouwen. Met asbestsanering waar nodig. Daarnaast verhuren en verkopen we stalen loodsen aan de industrie, ook aan Sevesobedrijven. Doordat we productie en werken in eigen beheer uitvoeren, kunt u rekenen op korte levertermijnen tegen de beste kwaliteit.

Over Interloods

Belgisch familiebedrijf

Interloods maakt sinds 2013 deel uit van de Frisomat Groep, een Belgische familiebedrijf opgericht in 1978. Frisomat Groep is wereldwijd expert in industriële gebouwen fabriceren en leveren. Die expertise gebruiken we voor de hoogtechnologische productie van de loodsen en dak- en gevelbekleding. De productie vindt plaats in Wijnegem, op een site van 23.000 m².

Wereldwijde referenties

Frisomat Groep realiseerde ondertussen meer dan 35.000 staalbouwprojecten wereldwijd. Die expertise neemt Interloods mee in de productie en plaatsing van stalen loodsen, renovaties en asbestsanering. Bovendien draagt Frisomat Groep familienormen hoog in het vaandel. Waarbij vertrouwen en transparantie de basis vormen voor langetermijnrelaties. Normen die Interloods meedraagt in een persoonlijke aanpak per project.

Circulair, ecologisch en duurzaam

Bij Interloods beseffen we dat wat we nu doen impact heeft op klimaat en milieu. Daarom zetten we op verschillende vlakken ons beste duurzame beentje voor. Zo zijn onze stalen constructies van de loodsen eenvoudig te demonteren. En dat maakt ze geschikt voor hergebruik of recyclage.

Daarnaast houden we ook ons energieverbruik zo laag mogelijk. En wekken we 50 procent van onze elektriciteit zelf op met zonnepanelen. Bovendien zitten we niet stil. Want onze R&D-afdeling werkt voortdurend aan nieuwe innovaties op het vlak van bouwsystemen, kwaliteit en duurzaamheid.

Zo bouwen we aan een circulair en duurzaam verhaal.

Bespreek het met ons!

Interloods maakt sinds 2013 deel uit van de Frisomat Groep, een Belgisch familiebedrijf opgericht in 1978. Door de nauwe samenwerking met ons moederbedrijf garanderen we professionele technische know-how en Belgische topkwaliteit.