Interloods

Renovatie industriële gevelbekleding

De gevel van uw gebouw is het visitekaartje van uw bedrijf. En net die krijgt veel te verduren door weersomstandigheden en gebruiksschade. Daardoor ziet uw loods, hangar of magazijn er na een tijdje gedateerd uit.

Met een gevelrenovatie lost u deze problemen snel op. Want dankzij onze industriële gevelbekleding krijgt uw gebouw een nieuwe uitstraling, verhoogt het comfort en stijgt het in waarde. Het is dus klaar voor de toekomst.

Al is voorkomen beter dan genezen. Hebt u een stalen loods? Schakel dan onze experts in voor een periodieke controle. Een minimale investering waardoor u problemen en onverwachte kosten een stap voor bent.

Gevelrenovatie door Interloods

Interloods is specialist in industriële gevelbekleding. Snel geplaatst en met een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Maar dat is niet alles.

Gevelbekleding op maat van uw gebouw

Met of zonder isolatie. Aan u de keuze. En wilt u een gebouw met een strakke look? Dan plaatsen wij industriële gevelbekleding met onzichtbare bevestigingspunten. Wilt u een raam, deur of poort in de gevel? Dat brengen wij voor u in orde.

Snelle plaatsing en persoonlijk contact

Onze gevelbekleding komt uit onze state of the art productielijn in Wijnegem. We voeren het project ook uit in eigen beheer. Geen onnodige tussenpartijen dus. Daardoor schakelen we snel en spelen we in op uw wensen. Bovendien hebt u maar één aanspreekpunt bij Interloods.

Begeleiding bij aanvraag premies en subsidies

In oudere gebouwen zit nog vaak asbest in de gevels. Als u uw gevel wilt aanpassen, dan bent u verplicht om deze te vervangen. Daarom hebben we ons ook gespecialiseerd in asbestsanering. En om bedrijven te stimuleren om gevels te renoveren volgens recente isolatienormen, zijn er premies of subsidies voorzien. Bovendien bespaart u zo ook flink op uw energiefactuur. Samen met u bekijken we waarvoor u in aanmerking komt en bereiden we uw aanvraag voor.

Vraag gratis een offerte aan

Je contactgegevens

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Bedrijf
Postcode *
Telefoonnummer *

Een concreet project?

Toepassing
Gewenste oplevering

Extra vragen?

Bericht
Bijvoorbeeld: bijkomende info, opmerkingen,...