Interloods

Industriële dak- en gevelrenovaties & aanpassingen

Een bedrijfsgebouw renoveren of aanpassen

Renovatie van het dak of de gevels van je bedrijfsgebouw? Interloods zet zijn expertise in voor herstellingen of vernieuwingswerken zodat je gebouw snel weer in topconditie is. We kunnen je loods ook aanpassen zodat hij energiezuiniger, comfortabeler of ruimer wordt. Op die manier verhoog je de waarde van je bedrijfsgebouw, verleng je de levensduur en optimaliseer je de uitstraling van je loods. We begeleiden jou graag bij de aanvraag van premies en subsidies. Ook bedrijven in het havengebied, de petrochemie, industriële en agrarische bedrijven kunnen bij ons terecht. Interloods heeft een VCA**-certificatie.

Dakrenovatie

Ouderdom, lekkage, schade, nood aan betere isolatie of aanwezigheid van asbest? Er zijn allerlei redenen waarom renovatie van het dak van je bedrijfsgebouw noodzakelijk of zelfs verplicht is.
Zo is het bijvoorbeeld niet toegestaan om zonnepanelen te plaatsen op een dak met asbest. Dan is het raadzaam het hele dak te laten vervangen door onze gespecialiseerde vakmensen.

Onze specialisatie richt zich op hellende daken. Hierbij kun je keuze maken uit verschillende renovatiemogelijkheden als isolatiedikte, zonnepanelen, lichtinval en anticondensoplossingen.

Industriële dakwerken door Interloods

 • Specialist in industriële dakrenovaties
 • Renovaties op maat
 • Begeleiding bij aanvraag van premies en subsidies
 • Snelle uitvoertermijn door eigen productie
 • Belgische kwaliteit industriële dakpanelen
 • Verwijderen hechtgebonden asbest
 • Eén verantwoordelijke partij

Gevelrenovatie

De buitenkant van je gebouw is het visitekaartje van je bedrijf. Maar, die gevel krijgt veel te verduren door het weer en dagelijks gebruik. Laat daarom je gevel renoveren zodat hij er weer als nieuw uitziet. Dankzij onze industriële gevelbekleding geven we je bedrijfsgebouw niet alleen een verzorgde uitstraling, maar verhogen we ook het comfort en de waarde ervan.

Asbest in de gevel van je bedrijfsgebouw? Ook daarbij kunnen we je helpen. Wij verwijderen en vervangen hechtgebonden asbest in je renovatieproject.

Gevelrenovatie door Interloods

 • Specialist in industriële gevelbekleding
 • Renovaties op maat
 • Begeleiding bij aanvraag van premies en subsidies
 • Snelle uitvoertermijn door eigen productie
 • Belgische kwaliteit industriële gevelbekleding
 • Verwijderen hechtgebonden asbest
 • Eén verantwoordelijke partij

Aanpassingen & herstellingen

Naast renovatiewerken voert Interloods ook aanpassingen en herstellingen uit aan industriële panden. Weet ook dat voorkomen beter is dan genezen. Heb je een stalen loods? Schakel dan onze experts in voor een periodieke controle of voor onderhoud. Zo ben je problemen en onverwachte kosten altijd een stap voor.
Maar we kunnen ook helpen bij het creëren van meer opslag- en werkruimte of een efficiëntere indeling van de bedrijfsgebouwen. Enkele voorbeelden van mogelijke aanpassingen aan industriële gebouwen zijn:

 • mezzanine/tussenvloer
 • tussenmuur
 • overkapping
 • afdak of luifel

Maatwerk in functie van je behoeften

Na je aanvraag komen we ter plekke om samen de mogelijkheden te bekijken. Daarbij houden we rekening met de verschillende opties en persoonlijke wensen en noden. Je krijgt na ons bezoek een persoonlijk voorstel dat afgestemd is op je behoeften.

Industriële aanpassingen - Interloods

Wat kost het?

De kosten van een dak- en gevelrenovatie of aanpassing variëren. Ze zijn steeds afhankelijk van de grootte van het gebouw en de specifieke werkzaamheden die we moeten uitvoeren. Aarzel daarom niet om contact op te nemen. We bezorgen je graag een gedetailleerde offerte na een grondige inspectie.

Subsidies & premies

Er zijn diverse subsidies en premies beschikbaar voor dak- en gevelrenovaties, inclusief die voor nieuwe dakisolatie en asbestsanering. We bekijken samen de verschillende mogelijkheden en helpen je met je aanvraag.

Realisaties

Een dak- en/of gevelrenovatie met onze bekleding laat uw gebouw er als nieuw uitzien. U kiest zelf de isolatiedikte, de hoeveelheid lichtinval en het aantal ramen, deuren of poorten. Ontdek onze realisaties.

Offerte aanvragen

Je contactgegevens

Een concreet project?

Extra vragen?

Bijvoorbeeld: bijkomende info, opmerkingen,...

Bespreek het met ons!

Interloods maakt sinds 2013 deel uit van de Frisomat Groep, een Belgisch familiebedrijf opgericht in 1978. Door de nauwe samenwerking met ons moederbedrijf garanderen we professionele technische know-how en Belgische topkwaliteit.