Interloots

Industriële dak- en gevelrenovaties & aanpassingen

Bij Interloods vinden we het belangrijk dat je duurzame en functionele oplossingen krijgt voor je bouwnoden. We voeren daarom dak- en gevelrenovaties uit die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, maar ook aanpassingen aan industriële gebouwen om bijvoorbeeld meer opslag- en werkruimte te creëren.

Dakrenovatie

Ouderdom, lekkage, schade of nood aan betere isolatie? Er zijn tal van redenen waarom het dak van een loods, hangar of magazijn toe is aan renovatie. Soms is het ook simpelweg verplicht. Zo is het bijvoorbeeld niet toegestaan om zonnepanelen te plaatsen op een dak met asbest. Je laat het hele dak dan het best vervangen door onze specialisten.

 

Onze focus ligt op hellende daken, met verschillende renovatiemogelijkheden. Zo kun je onder andere zelf beslissen over de isolatiedikte, zonnepanelen, de lichtinval en anticondensoplossingen.

Industriële dakwerken door Interloods

✅ Verschillende renovatiemogelijkheden

✅ Renovaties op maat

✅ Begeleiding bij aanvraag van premies en subsidies

✅ Snelle uitvoertermijn door eigen productie

✅ Belgische kwaliteit dakpanelen

Gevelrenovatie

De gevel van het gebouw is het visitekaartje van je bedrijf. Toch krijgt hij veel te verduren door weersomstandigheden en door gebruik. Laat daarom je gevel renoveren zodat hij er weer als nieuw uitziet. Dankzij onze industriële gevelbekleding krijgt het gebouw een verzorgde uitstraling, verhoogt het comfort en stijgt het ook in waarde.

Zit er asbest in de gevels van je bedrijfsgebouwen? Dan helpen we je graag om hechtgebonden asbest te verwijderen en te vervangen.

Voorkomen is beter dan genezen. Heb je een stalen loods? Schakel dan onze experts in voor een periodieke controle of voor onderhoud. Zo ben je problemen en onverwachte kosten altijd een stap voor.

Gevelrenovatie door Interloods

✅ Specialist in industriële gevelbekleding

✅ Gevelbekleding op maat van je gebouwen

✅ Begeleiding bij aanvraag van premies en subsidies

✅ Snel geplaatst door eigen productie

✅ Belgische kwaliteit industriële gevelbekleding

Aanpassingen & herstellingen

Naast renovatiewerken voert Interloods ook aanpassingen en herstellingen uit aan industriële panden. Zo creëren we meer opslag- en werkruimte, dichten we een lek of gaan we voor een efficiëntere indeling van de bedrijfsgebouwen. Enkele voorbeelden van mogelijke aanpassingen aan industriële gebouwen zijn:

  • mezzanine/tussenvloer
  • tussenmuur
  • overkapping
  • afdak of luifel

Maatwerk in functie van je behoeften

Na een aanvraag komen we ter plekke om samen de mogelijkheden te bekijken. Daarbij houden we rekening met de verschillende opties en persoonlijke wensen en noden. Je krijgt na ons bezoek dan ook een persoonlijk voorstel dat afgestemd is op je behoeften. Lees meer over onze werkwijze.

Wat kost het?

De kosten van een dak- en gevelrenovatie of aanpassing variëren. Ze zijn steeds afhankelijk van de grootte van het gebouw en de specifieke werkzaamheden die we moeten uitvoeren. Aarzel daarom niet om een gedetailleerde offerte aan te vragen. We bezorgen je een helderde offerte na een grondige inspectie.

Subsidies & premies

Er zijn diverse subsidies en premies beschikbaar voor dak- en gevelrenovaties, inclusief die voor nieuwe dakisolatie en asbestsanering. We bekijken samen de verschillende mogelijkheden en helpen je daarna met je aanvraag.

 

Realisaties

Een dak- en/of gevelrenovatie met onze bekleding laat uw gebouw er als nieuw uitzien. U kiest zelf de isolatiedikte, de hoeveelheid lichtinval en het aantal ramen, deuren of poorten. Ontdek onze realisaties.

Bespreek het met ons!

Interloods maakt sinds 2013 deel uit van de Frisomat Groep, een Belgisch familiebedrijf opgericht in 1978. Door de nauwe samenwerking met ons moederbedrijf garanderen we professionele technische know-how en Belgische topkwaliteit.