Interloots

Renovatie loodsen: geef uw gebouw een facelift

Renovatie goedkoper dan nieuwbouw

Is uw loods, hangar of magazijn aan vernieuwing toe? Overweeg dan een grondige renovatie in plaats van een nieuw gebouw. Want dat is vriendelijker voor uw budget en voor de planeet. Bovendien krijgt u voor bepaalde renovaties premies of subsidies.

Verhoog de waarde van uw gebouw

U zult ervan versteld staan hoe onze dak- en gevelbekleding uw pand opwaardeert. Zo ziet uw industriële loods er als nieuw uit en creëert u een mooie meerwaarde.. Ontdek onze projecten.

Energiezuinig en comfortabel

Voldoet uw loods of hangar niet meer aan de laatste isolatienormen? Laat de gevels en het dak vervangen door isolerende bekleding. Zo is het er aangenamer vertoeven. Met een fikse besparing op uw energiefactuur als bonus.

Asbestsanering

Komt er bij uw renovatiewerken ook asbestsanering kijken?
Ook daarbij helpen wij u graag verder.

Loods renoveren door Interloods

Wij zijn specialist in dak- en gevelrenovaties: van golfplaten tot hoogwaardige sandwichpanelen met een strakke en moderne uitstraling. Gefabriceerd door onze eigen moderne productielijn in Wijnegem: made in Belgium. Daardoor spelen we snel in op uw behoeften.

Dankzij onze jarenlange ervaring (sinds 1978) sluiten we risico’s op voorhand uit. Zo krijgt u een correcte prijsopgave. En weet u precies hoeveel de renovatiewerken kosten. Bovendien voeren we uw project in eigen beheer uit. Wij houden daarbij rekening met uw noden en wensen. U hebt dus één aanspreekpunt dat u tijdens uw project van a tot z begeleidt en ontzorgt.

Wilt u graag meer info over de renovatie van uw loods?

Get in touch