Interloods

Industriële dakwerken

Ouderdom, lekkage, schade of nood aan betere isolatie, er zijn tal van redenen waarom het dak van uw loods, hangar of magazijn toe is aan renovatie. Soms is het ook simpelweg verplicht. Zo mag u bijvoorbeeld geen zonnepanelen plaatsen op een dak met asbest. U moet dan het hele dak vervangen.

Dakrenovatie door Interloods

Met Interloods schakelt u een specialist in industriële dakwerken in, met de focus op hellende daken. Wat mag u nog verwachten van Interloods?

Mogelijkheden industriële dakwerken

Waarom wilt u uw dak renoveren? Wij denken met u mee. Welke isolatiedikte is geschikt voor uw dak? Hebt u behoefte aan een betere lichtinval? Of wilt u misschien zonnepanelen op uw dak? Ook om druppels tegen te gaan, hebben wij voor u enkele anticondensoplossingen in petto.

Renovaties op maat

Elk dak is anders en ook iedere klant heeft zijn eigen specifieke wensen. Daarom komen wij eerst ter plekke om het project te bekijken. We controleren dan ook de dakstructuur. Die moet geschikt zijn om de nieuwe dakbedekking te dragen. Is dat niet het geval? Dan geven wij u het nodige advies en voeren de nodige werken uit.

Begeleiding aanvraag premies

Om bedrijven te stimuleren om asbestdaken te vervangen en/of te voldoen aan de huidige isolatienormen, zijn er tal van premies of subsidies in het leven geroepen. Wij bekijken waarop u recht hebt en helpen u om uw aanvraag voor te bereiden.

Eigen productie in Wijnegem

We maken onze dakpanelen op onze productiesite in Wijnegem. We hangen dus niet af van andere leveranciers. Waardoor we kort op de bal spelen en u volledig ontzorgen. Daarnaast garanderen we u ook een snelle uitvoering.

Eén aanspreekpunt

Vanaf de start tot oplevering van uw project hebt u contact met één aanspreekpunt. Bovendien voeren wij alle werken uit in eigen beheer met eigen materiaal.

Hebt u nog vragen?

Bespreek het met ons!

Interloods maakt sinds 2013 deel uit van de Frisomat Groep, een Belgisch familiebedrijf opgericht in 1978. Door de nauwe samenwerking met ons moederbedrijf garanderen we professionele technische know-how en Belgische topkwaliteit.