Interloods

Onze klanten vertellen

We streven naar 100% klanttevredenheid bij Interloods – in alles wat we doen! Wil je een project door ons laten uitvoeren, maar ben je niet helemaal zeker van de verschillende mogelijkheden? Laat je dan alvast inspireren door enkele van onze interessante klantenverhalen.

Referentie in de kijker

Nieuw stalen dak van Interloods garandeert onverstoorde productie

Een verouderd lekkend dak van 12.000m² dat gerenoveerd moet worden, maar toch blijven doorwerken? Dat was de grote uitdaging van familiebedrijf Antwerpse Metalen NV. Gelukkig konden zij met Interloods hun stalen dak herstellen zonder dat hun service in het water viel.

Onze referenties

Vulco Turnhout

Vulco Turnhout

Vervangen van de verouderde wandbekleding door het plaatsen van nieuwe Frisomat staalplaten op de bestaande geïsoleerde binnendozen.

Lees meer »
VDH

VDH

Ernstige stormschade aan de boogloods. Vervangen van de volledige beschadigde wandbekleding door nieuwe stalen golfplaten.

Lees meer »
Layher

Layher

Scheiden van de showroom en het magazijn door middel van het plaatsen van een sandwichpanelen tussenwand.

Lees meer »

Bespreek het met ons!

Interloods maakt sinds 2013 deel uit van de Frisomat Groep, een Belgisch familiebedrijf opgericht in 1978. Door de nauwe samenwerking met ons moederbedrijf garanderen we professionele technische know-how en Belgische topkwaliteit.