Onze expertise is waterdicht

Laatste nieuws

Varianthal met grote poort voor stockage tijdens bouw nieuw vakantiepark

 

Machiels Building Solutions (MBS) is een bouwbedrijf uit Genk dat zich specialiseert in houtskeletbouw. De houten bouwelementen bieden de ideale oplossing aan architecten, studiebureaus, bouwbedrijven, overheden en projectontwikkelaars in de Benelux om gevels, kantoren, woningen of publieke gebouwen te renoveren of te bouwen.

Varianthal van Interloods zorgt voor extra opslagruimte

 

Voor een vakantiepark in De Haan monteerde Interloods in een recordtijd van 7 werkdagen een eenvoudige, budgetvriendelijke opslagplaats (9,8 x 30 x 3,7 m) die intussen dienst doet als stockageruimte. De varianthal, met in de voorwand een grote poort, werd gebouwd tijdens het hoogseizoen van het park om zo de overlast aan rondslingerend materiaal zo maximaal mogelijk te beperken.

 

Bijzonder concept

 

Over Interloods

interloods-renovatie-vlaggen_0.jpgInterloods is specialist in het renoveren van dak-en wandbekleding alsook de verhuur van hangars en loodsen. U krijgt snel een pasklare oplossing voor uw project.

Interloods gaat samen met u op zoek naar zowel permanent als tijdelijk de beste oplossing. Getuige daarvan is onze lange lijst van tevreden referenties en realisaties in verschillende sectoren.

Interesse? Contacteer ons voor een offerte op maat.