Onze expertise is waterdicht

 • Renovatie

  Laat uw magazijn of industriële hal opwaarderen. 

  Totaalrenovatie voor elke toepassing.

 • Verhuur

  Huur uit ons ruim gamma haltypes. Een directe oplossing voor uw ruimtetekort.

 • Verkoop

  Een loods of afdak op maat? Koop een kwaliteitsvolle loods tegen een prijsgunstig tarief.

Bandencentrale Vulco in een nieuwe bedrijfsjasje

Interloods renoveert centrale in bedrijfskleuren

Vulco, met 7 bandencentrales sterk in Vlaanderen, had nood aan een nieuw visitekaartje in Leuven. Het schakelde daarom Interloods in voor de renovatie van haar bedrijfsgebouw.

Doordat de structuur van het gebouw werd behouden, kon in de bandencentrale probleemloos worden doorgewerkt tijdens de renovatie. Reclameborden en wandbeplating werden gedemonteerd en vervangen, sandwichpanelen tegelijkertijd toegevoegd. Niet alleen kreeg Vulco zo een eigentijdse look, de verticale isolatiepanelen zijn ook aanzienlijk energiebesparend.

Om het plaatje compleet te maken, installeerde Interloods 5 nieuwe sectionaalpoorten en 2 geïsoleerde loopdeuren. De hele bandencentrale werd gerenoveerd in de Vulco bedrijfskleuren. Zelfs tot op de betonplint toe. Door de handgemaakte afwerkstukken – ook in blauw-geel én met vermelding van de website – is Vulco opnieuw futureproof.

Interloods wordt 30 jaar

Interloods viert haar 30 jaar, oftewel drie decennia in expertise, klantenservice en kwaliteitsgarantie. Sinds 1986 maakt Interloods naam met de verhuur van industriële gebouwen, en de renovatie van bestaande hallen. In 2013 werd het opgenomen in de Frisomat Groep – specialist in de ontwikkeling, productie en bouw van industriële hallen wereldwijd. Beide partners behielden hun kernactiviteiten, maar sterkten elkaar sindsdien in knowhow, flexibiliteit én groei.

In 1986 stapt Interloods als staalbouwbedrijf in de markt van de industriebouw. Het profileert zich op de Belgische markt als specialist in de verhuur, verkoop en renovatie van stalen prefab hallen. Al snel bouwt de Kempense onderneming een klantenbestand uit in de (petro)chemie, bouw en industrie. Voornamelijk de business in opslaghallen en ateliers maakt Interloods groot.

Veilig bouwen en renoveren staan bij Interloods centraal. Met een VCA*-certificaat verzilvert het in 1991 haar reputatie als kwaliteitsvolle bouwpartner. Klanten mogen dus gerust zijn dat Interloods garant staat voor veilig en verantwoord ondernemen, met het oog voor duurzaamheid.

Interloods - A Frisomat company 

Door een continue sterke groei gaat Interloods in 2013 samen met de Frisomat Groep. Als innovator in steel buildings is Frisomat meester in de ontwikkeling, productie en montage van prefab industriegebouwen wereldwijd. Door de samensmelting van Interloods en Frisomat verruimen beide partners tegelijkertijd hun aanbod, flexibiliteit én service naar klanten. “Dankzij de nauwe samenwerking met Frisomat kunnen wij een beroep doen op hun fabriek, montagemateriaal en ingenieurs. Precies wat we nodig hadden om verder te groeien,” voegt Maarten Van Wanzeele, CEO van Interloods, toe.

Verscherpte focus

Nog meer dan voordien legt Interloods zich vandaag toe op industriële dak- en wandrenovatie, en de verhuur van werf- en tijdelijke loodsen. Het kan daarvoor rekenen op de knowhow en productiefaciliteiten van een sterke partner als Frisomat. “Door die ondersteuning biedt Interloods snelle, pasklare en betaalbare oplossingen. Dat is – nu al 30 jaar – de Interloods filosofie,” besluit Van Wanzeele.

Over Interloods

Interloods is specialist in het renoveren van dak-en wandbekleding alsook de verhuur van hangars en loodsen. U krijgt snel een pasklare oplossing voor uw project.

Interloods gaat samen met u op zoek naar zowel permanent als tijdelijk de beste oplossing. Getuige daarvan is onze lange lijst van tevreden referenties en realisaties in verschillende sectoren.

Interesse? Contacteer ons voor een offerte op maat.