Onze expertise is waterdicht

 • Renovatie

  Laat uw magazijn of industriële hal opwaarderen. 

  Totaalrenovatie voor elke toepassing.

 • Verhuur

  Huur uit ons ruim gamma haltypes. Een directe oplossing voor uw ruimtetekort.

 • Verkoop

  Een loods of afdak op maat? Koop een kwaliteitsvolle loods tegen een prijsgunstig tarief.

Dakrenovatie van oude schuur

Een oude opslagschuur in Wuustwezel was dringend toe aan een opknapbeurt. Zowel het oude gebinte als de draagmuren waren in een vervallen staat.

Interloods, specialist in dit soort renovaties, heeft daar de kwalitatieve maar ook esthetieke oplossing voor.

Het dak en de dakstructuur werden zorgvuldig afgebroken. Vervolgens werd een nieuwe gegalvaniseerde stalen draagstructuur harmonieus ingewerkt en als basis genomen voor de nieuwe dakbedekking. Het dak werd bedekt met voorgelakte sandwichpanelen.

Ook geïnteresseerd in een renovatie van Interloods? Contacteer ons en vraag naar meer info.

Interloods renoveert bij SFIC in ranst

Wij werden gevraagd de gebouwen van SFIC, onderdeel van de Saint-Gobain groep en expert in afwerkingsproducten en isolatiematerialen voor de bouwsector te renoveren. De twee gebouwen, waaronder winkelruimte, burelen en magazijn gevestigd zijn, hebben een totale oppervlakte van zo’n 1.300 m². Als specialist in industriële renovaties werd Interloods gevraagd het ganse dak te vernieuwen. De oude dakplaten werden verwijderd, waarna Interloods, bovenop de oude gordingstructuur een uitgelijnde gegalvaniseerde gordingstructuur aanbracht om de nieuwe stalen sandwichpanelen met 100 mm minerale wol te kunnen bevestigen. Tegelijkertijd werden ook al de goten en bakgoten vervangen.

 

Naast hellende daken werd ook een plat dak gerenoveerd. De oude dakdichting werd weggenomen. Op de bestaande structuur plaatste Interloods gegalvaniseerde witgelakte zelfdragende steeldeckplaten waarop een dampscherm, 110 mm minerale wol en een dichting in PVC vakkundig werd aangebracht. 

 

De goed geïsoleerde daken zullen ervoor zorgen dat het ganse complex heel het jaar door een aangename temperatuur zal hebben.

 

Bij SFIC werd het project in twee fasen verdeeld. De twee gekoppelde gebouwen werden één voor één, van begin tot einde aangepakt.  Zo konden klanten ook tijdens de werken vlot terecht bij SFIC en dat met het minste ongemak.

 

Bent u ook geïnteresseerd in een Interloods dakrenovatie? Contacteer ons, wij zijn uw partner!

05/10/2015

Over Interloods

Interloods is specialist in het renoveren van dak-en wandbekleding alsook de verhuur van hangars en loodsen. U krijgt snel een pasklare oplossing voor uw project.

Interloods gaat samen met u op zoek naar zowel permanent als tijdelijk de beste oplossing. Getuige daarvan is onze lange lijst van tevreden referenties en realisaties in verschillende sectoren.

Interesse? Contacteer ons voor een offerte op maat.