Interloots

Hoe verloopt uw project bij Interloods?

Interloods stalen loods

1. Vertel uw verhaal

Waarom wilt u een renovatie? Of wilt u een loods huren of kopen? Welk eindresultaat hebt u voor ogen? We komen ter plekke om de situatie te bekijken.

2.Krijg oplossingen op maat

We stellen een oplossing voor op maat waarbij we rekening houden met al uw wensen.

3. Ontvang de offerte

Alles wat u nodig hebt, vertalen wij in een offerte. We overlopen samen u de offerte en beantwoorden al uw vragen. Daarna bekijken we de mogelijke planning.

4. Bezoek van werfleider

De werfleider komt ter plekke om alles nog eens in detail door te nemen ter voorbereiding. Zo bent u verzekerd van een vlekkeloos traject.

5. Opstart productie

We starten met de productie van de nodige materialen op onze productiesite in Wijnegem. Daarbij houden we rekening met de afgesproken startdatum.

6. Tref de nodige voorbereidingen

Een tweetal weken voordat de werken van start gaan, nemen wij contact met u op. Zodat eventuele voorbereidingen op tijd klaar zijn.

7. Start werken

De werken starten op de afgesproken dag. De werfleider volgt alles op de voet op.

8. Geef uw goedkeuring

Na de werken bespreken we het verloop. Is alles naar wens? Zijn er nog problemen? Dan lossen wij die op. Totdat u volmondig uw akkoord geeft. Daarna volgt de oplevering.

9. Maak gebruik van de nazorg

Ook na renovatie, verhuur of verkoop blijven wij voor u klaarstaan.

Diensten Interloods

Elk project dat Interloods uitvoert, volgt dezelfde stappen. Want een transparante communicatie is dan ook het fundament voor een vlot verloop van onze samenwerking.

Welke diensten bieden wij u aan?

Hebt u nog vragen?

Get in touch