Onze expertise is waterdicht

Vernieuwing asbestplaten bij Manège De Dreven

Te midden van de Kempische natuur in Kasterlee, bevindt zich Manège De Dreven. Een pension waar je je paarden kan stallen en waar paardrijlessen gegeven worden.

De manège had nood aan een stevige opknapbeurt.Eerst werd het volledige interieur onder handen genomen. Nu werd het eveneens tijd om de buitenzijde te vernieuwen. Manège De Dreven deed hiervoor beroep op Interloods, specialist in renovatiewerken aan daken en wanden. Interloods verzorgde de volledige vernieuwing van de gebouwen De Dreven

Allereerst werden de oude asbestplaten samen met houten gordingen professioneel verwijderd. In de plaats kwamen nieuwe sandwichpanelen met koudgewalste metalen gordingen. Deze werden op de bestaande structuur geplaatst. De nieuwe dakplaten zorgen voor extra isolatie van de hallen. Zo staan de paarden steeds in een aangename temperatuur. Het dak werd voorzien van een lichtstraat. Natuurlijk licht wordt nu gelijkmatig verdeeld over de ganse hal.

Ook geïnteresseerd in een renovatie van uw gebouw? Beschikt uw gebouw nog over asbest? Interloods biedt u als gespecialiseerde partner een snelle oplossing op maat. Contacteer ons!