Onze expertise is waterdicht

Update coronavirus

Bij Interloods leren we u en uw project graag kennen. We gaan daarbij prat op een persoonlijke aanpak. Het coronavirus dwingt ons echter die aanpak vandaag met gezond verstand, en dus ook nét iets creatiever in te vullen.

  • Wij troffen de nodige maatregelen.
    Onze productie en kantoren werken sinds vandaag op minimale bezetting. Onze mensen werken van thuis uit, volgens de richtlijnen die de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers voorop stellen. De service die u van ons gewend bent, komt daardoor echter niet in het gedrang; daar blijven we ons vandaag met man en macht voor inzetten.

     
  • Wij blijven digitaal voor u klaar staan.
    Informatieaanvragen, klantenbezoeken en bezoeken on site geven we telefonisch en/of digitaal vorm. Onze contactgegevens blijven ongewijzigd. De mogelijkheden om in contact te blijven, zijn talrijk – u kiest of we u horen per telefoon, of via Skype, WhatsApp of video call bijvoorbeeld. We blijven via al deze kanalen paraat staan om uw project te begeleiden van A tot Z. Ook ondertekeningen van contracten organiseren we waar mogelijk digitaal. 

Kortom: we blijven graag met u in contact. Hetzij, gedwongen, even niet face-to-face. Dan wel via welk ander kanaal ook.

Mocht de situatie ons verplichten de zaken nog anders aan te pakken, dan berichten we u daar opnieuw over. We volgen de richtlijnen wat dat betreft op de voet.

Hopelijk snel tot hoors.

 

Met vriendelijke groet

Team Interloods