Onze expertise is waterdicht

Totaalrenovatie van magazijn luxeverandaproducent in Herentals

Dak en wanden gedemonteerd, geïsoleerd & nieuw geïnstalleerd

Net als veranda’s produceren en installeren vakwerk is, is ook renoveren een eigen stiel. En dus was Perfecta Verandaland uit Herentals – specialist in luxeveranda’s – maar wat blij dat het de renovatie van haar magazijn, inclusief productie en kantoren niet zelf in handen had genomen. Opgelucht dat het deze totaalrenovatie aan Interloods had toegewezen, kan Perfecta Verandaland vandaag tevreden terugblikken.

 

Totaalrenovatie binnen 3 weken

Als renovatiespecialist is Interloods thuis in totaalprojecten. Het schatte, én realiseerde, de renovatie van de buitenschil, het dak en de wanden van het magazijn bij Perfecta Verandaland daarom op 3 weken. De bestaande dak- en wandbekleding – stalen golfbekleding – werd allereerst gedemonteerd en afgevoerd. De structuur van het gebouw bleef behouden.

 

Renovatie dak en wanden

Interloods bekleedde vervolgens de wanden en het dak met geïsoleerde sandwichpanelen – dikte 60 mm PIR – in antracietgrijs. Het dak werd daarenboven voorzien van een geïsoleerde centrale lichtstrook bestaande uit meerwandige policarbonaatplaten.

Zoals afgesproken had Perfecta Verandaland haar magazijn na 3 weken opnieuw in gebruik – andermaal klaar voor opslag en productie met kantoren gecombineerd.