Onze expertise is waterdicht

Sportzaal Deurnese Turners geïsoleerd en nieuw bekleed

Wandrenovatie afgewerkt tegen jaarlijkse clubfeest

De sporthal van de Deurnese Turners in – hoe raadt u het ook – Deurne is u misschien beter bekend als ‘de blauwe sporthal’. In dat geval past u echter beter op als u er de volgende keer in het straatbeeld naar zoekt. Op vraag van CLUB DT voerde Interloods immers recent een wandrenovatie bij de sporthal uit. De blauwe verouderde wandbekleding werd daarbij vakkundig verwijderd, afgevoerd en vervangen door nieuwe, grijze staalplaten. Achter deze staalbekleding werd extra isolatie aangebracht.

 

Buitenmuurisolatie

CLUB DT liet zich tot de renovatie inspireren door een subsidie voor extra isolatie – de perfecte stimulans voor een degelijke isolatielaag met een besparing op de energiefactuur tot gevolg. Over een breedte van 21 m en een lengte van 46 m werd telkens over een hoogte van 4,8 meter alkreflex aangebracht, waarover de nieuwe staalplaten werden gemonteerd.

 

Isoleren & bekleden op twee weken

Interloods installeerde de buitenmuurisolatie en staalbekleding binnen twee weken. De timing van de renovatie werd in onderling overleg met CLUB DT afgestemd op het jaarlijkse clubfeest van de Deurnese Turners. Speciaal voor die gelegenheid – én keurig op tijd afgeleverd door Interloods – zat de sporthal dus in een nieuw kleedje. Als uitnodiging kan dat tellen. De hal stond er opnieuw, net zoals de show van de turners ongetwijfeld!