Onze expertise is waterdicht

Renovatie voorgevel boogloods Seascouts Kludde in Zandvliet

Demontage en hermontage voorwand gerealiseerd in 2 dagen

Wat doe je als de schuifpoort van je boogloods niet meer functioneert, en de loopdeur ervan inbraakgevoelig is? Wel dan bel je Interloods. Of dat is althans precies wat de Seascouts Kludde uit Zandvliet heeft gedaan. Hun boogloods – die dienst doet als opslag en onderhoudsatelier voor de boten – was om die redenen immers dringend aan renovatie toe.

 

Demonteren voorgevel

De volledige voorgevel van de boogloods van Seascouts Kludde werd gefaseerd vervangen. Interloods demonteerde allereerst de bestaande bekledingsplaten – inclusief schuifpoort, railbalk en loopdeur, en de houten draagstructuur.

 

Nieuwe voorwand installeren

Vervolgens werd een nieuwe voorwand met buitenschuivende poort en ingebouwde loopdeur gemonteerd. De nieuwe draagstructuur van de voorgevel combineert verticale, stalen stijlen verbonden met horizontale houten gordingen. Interloods installeerde daarop verticale bekleding, uit gegalvaniseerde voorgelakte golfplaten, in resedagroen (RAL 6011). Voor de afwerking voorzag het gebogen afwerkstukken die de ronding van de boogloods volgen.

Interloods werkte de demontage en hermontage van de voorgevel af op amper 2 dagen.

 

Ook een renovatie van uw industriegebouw nodig? Bel Interloods.