Onze expertise is waterdicht

Renovatie graffiti wall City Pirates

Wand- en dakrenovatie overdekte staantribune

De wall van het Jef Mermansstadion in Merksem kent u wellicht. Of beter, herinnert u zich misschien nog. De graffitimuur waarop verschillende sleutelfiguren – voorzitter Michel Pradolini, peter Radja Nainggolan, wijlen topschutter Jef Mermans – gelinkt aan de voetbalclub City Pirates prijkten, is immers niet meer. De kleurrijke muur, die tegelijkertijd dienst deed als overdekte staantribune voor de toeschouwers, raakte te zeer beschadigd en was verouderd.

De wall moest daarom wijken voor een nieuw en veiliger exemplaar. Na afbraak werd het oorspronkelijke kunstwerk – de volledige wall! – gedoneerd aan de vestiging City Pirates Linkeroever, waar het met ere wordt bewaard binnen de voetbalfamilie die de club is.

 

500 m² wandrenovatie & 611 m² dakrenovatie

Om supporters tijdens het voetbal niettemin opnieuw een veilige staanplaats te kunnen aanbieden, verstevigde Interloods allereerst de bestaande, verduurde structuur van de City Pirates tribune. De verouderde dak- en wandplaten werden in tweede instantie vervangen door nieuwe TR45-staalplaten.

Na een renovatie van amper twee weken kleurt de staantribune vandaag fris blauw-geel. De City Pirates clubkleuren zouden daardoor niet beter vertegenwoordigd kunnen zijn in het Jef Mermansstadion.