Onze expertise is waterdicht

Renovatie boost optimaal gebruik magazijn & atelier

Functioneler werkterrein voor Serkobras Industrial Heating


Renoveren is profiteren

Haar beschikbare bedrijfsgebouwen efficiënter benutten – daar was het Serkobras Industrial Heating uit Grimbergen om te doen. De open zijden van haar aangebouwde werkplaats en magazijn bemoeilijkten de productie en opslag van industriële ketels bij slecht weer aanzienlijk. Om deze functionele ruimte niet verloren te laten gaan, besloot Serkobras Industrial Heating om ze op te waarderen.


Binnen de 2 weken

Als deel van de renovatie isoleerde Interloods het volledige gebouw. 3 open zijden werden met geïsoleerde sandwichpanelen dichtgemaakt. Een volledige nieuwe kopwand werd gestoken, en de zijwand werd van een automatische sectionale toegangspoort voorzien.

Ook het dak renoveerde Interloods met geïsoleerde sandwichpanelen. De nieuw geïnstalleerde centrale lichtstrook in het dak biedt Serkobras Industrial Heating optimaal werkcomfort.

Door deze industriële renovatie kan de specialist in industriële ketels zijn werkplaats en magazijn nu het hele jaar door gebruiken. Interloods klaarde de renovatie binnen de 2 werkweken, Serkobras Industrial Heating profiteert minstens voor jaren van haar investering.


Volgend renovatieproject

Van een tevreden klant gesproken. Serkobras bestelde zopas hun volgend renovatieproject; de wanden van hun huidige productieruimte zijn eveneens aan vervanging toe en zullen binnenkort opnieuw bekleed worden door Interloods.