Onze expertise is waterdicht

Nieuwe bedrijfshal voor boomkwekerij

Nieuwe opslagplaats met refter, bureau- en technische ruimte

In Keerbergen plaatste Interloods een volledig nieuwe bedrijfshal. De nieuwe loods zal voornamelijk gebruikt worden als opslagplaats maar heeft ook een geïntegreerd bureel.

In de zijwand werden 2 hoge sectionaal poorten ingebouwd. Dat maakt het in-en uitrijden met vrachtwagens zeer makkelijk. De zijbeplating van de zadeldakhal kreeg de donkergrijze RAL kleur 7022 mee, wat in mooi contrast staat met de witte poorten. Het dak werd voorzien van een anti-condensfilm wat drupvorming tegengaat.

Dubbele functie van sandwichpanelen

Verder liet de klant een mezzanine of platform plaatsen. Deze tussenvloer is even breed als de hal namelijk 19 meter en meet 4 meter diep en 2,47 meter hoog. Hierbij werd gebruik gemaakt van isolerende 'sandwichpanelen'. Buiten hun isolerende waarden dienen ze meteen ook als compartementeringswanden. Ze delen zo de ruimte onder de tussenvloer in verschillende praktische lokalen in waaronder een bureel, een refter voor de werknemers, een kleedruimte alsook een technische ruimte. Voordeel van zo'n platform is dat er bovenop de lokalen nog een mooie open ruimte is, waar eveneens kleiner materiaal kan gestockeerd worden. De zijwand werd van de nodige ramen en mandeur voorzien.

Afmetingen:

  • Breedte: 19 m
  • Lengte: 30 m
  • Hoogte: 4,5 m
  • Dakhelling: 20°