Onze expertise is waterdicht

Interloods zet tijdelijke hal bij Promat International

Promat international, specialist in bouwkundige brandpreventie en brandveiligheid, had extra opslagruimte nodig tijdens de renovatie van hun fabriekshallen. Interloods plaatste daarom een 1500 m² grote boogloods op hun site in Tisselt. De halfronde hal is echter niet permanent. Tijdens de vernieuwingen van de fabriekshallen wordt tijdelijk een deel van de stock ondergebracht in de boogloods van Interloods. Na de vernieuwingen zal de hal dan ook weer verwijderd worden.
 

Huren bij Interloods loont

Ook al gaat het over een huur-hal, toch kan de klant kiezen voor afmetingen op maat. Dankzij het modulaire meccano-systeem staat de hal er niet allen snel, ook zijn alle afmetingen en vormen mogelijk. Nadien wordt de loods weer gedemonteerd en worden alle onderdelen zorgvuldig gestockeerd in afwachting van een nieuwe samenstelling.
 

Op maat van de klant

De huurboogloods Bij Promat International werd tevens voorzien van twee schuifpoorten (4 x 4 m) en evenveel metalen loopdeuren. Zo wordt een snelle toegang, via beide kopgevels, gegarandeerd.
Twee rijen polystere lichtplaten over de volledige lengte van het dak voorzien de hal van voldoende natuurlijke lichtinval.