Onze expertise is waterdicht

Nieuws

Varianthal met grote poort voor stockage tijdens bouw nieuw vakantiepark

 

Machiels Building Solutions (MBS) is een bouwbedrijf uit Genk dat zich specialiseert in houtskeletbouw. De houten bouwelementen bieden de ideale oplossing aan architecten, studiebureaus, bouwbedrijven, overheden en projectontwikkelaars in de Benelux om gevels, kantoren, woningen of publieke gebouwen te renoveren of te bouwen.

Varianthal van Interloods zorgt voor extra opslagruimte

 

Voor een vakantiepark in De Haan monteerde Interloods in een recordtijd van 7 werkdagen een eenvoudige, budgetvriendelijke opslagplaats (9,8 x 30 x 3,7 m) die intussen dienst doet als stockageruimte. De varianthal, met in de voorwand een grote poort, werd gebouwd tijdens het hoogseizoen van het park om zo de overlast aan rondslingerend materiaal zo maximaal mogelijk te beperken.

 

Bijzonder concept

 

Manna Foods is een voedingsfabrikant die fijnproevers overal ter wereld wil laten genieten van kwaliteitsvolle sauzen.
 

Steeldeck als dragende schil voor dak van ca 4.500 m

CleanLease's vestiging in Hoogstraten werd recent door een zware brand getroffen. Interloods werd daarop aangesteld om het dak volledig te vernieuwen.

Isoleren & bekleden op twee weken

CLUB DT liet zich tot de renovatie inspireren door een subsidie voor extra isolatie – de perfecte stimulans voor een degelijke isolatielaag met een besparing op de energiefactuur tot gevolg. 

Demontage en hermontage voorwand gerealiseerd in 2 dagen

Wat doe je als de schuifpoort van je boogloods niet meer functioneert, en de loopdeur ervan inbraakgevoelig is? Wel dan bel je Interloods.

Dak en wanden gedemonteerd, geïsoleerd & nieuw geïnstalleerd

Net als veranda’s produceren en installeren vakwerk is, is ook renoveren een eigen stiel. En dus was Perfecta Verandaland uit Herentals – specialist in luxeveranda’s – maar wat blij dat het de renovatie van haar magazijn, inclusief productie en kantoren niet zelf in handen had genomen.

Nieuw geïsoleerd dak binnen 12 werkdagen

De renovatie werd door Interloods gerealiseerd binnen 12 werkdagen. Tegelijkertijd bouwde moederbedrijf Frisomat op dezelfde site een nieuw magazijn van 1.000 m².

Nieuw geïsoleerd, asbestvrij dak geïnstalleerd

Binnen de week werd de renovatie gerealiseerd waardoor de klant vlot opnieuw over een volwaardige opslagloods beschikt.