Onze expertise is waterdicht

Nieuws

13/07/2020 tem 02/08/2020

Bij Interloods leren we u en uw project graag kennen. We gaan daarbij prat op een persoonlijke aanpak.

Wij bouwen ook volgend jaar graag verder aan uw project!
 

Niettemin zijn we er vanaf 23 december 2019 tot en met 5 januari 2020 even tussenuit voor vakantie.

 

Renovatie op slechts 8 dagen

Boccard Benelux nv, gespecialiseerd in oplossingen voor de olie- & gasmarkt, had nood aan een renovatie van een loods op hun terrein. Het liet de boogloods, die dienst doet als lasatelier en stockage, renoveren door Interloods.

Na een zware storm, waar een groot deel van de bekledingsplaten van hun boogloods verloren raakte, had Mercedes-Benz Groep VDH nood aan een betrouwbare renovatiepartner. Ze vonden die nodige expertise bij Interloods, die de loods waar ze autobanden stockeren voor hen onder handen nam.

Varianthal met grote poort voor stockage tijdens bouw nieuw vakantiepark

 

Machiels Building Solutions (MBS) is een bouwbedrijf uit Genk dat zich specialiseert in houtskeletbouw. De houten bouwelementen bieden de ideale oplossing aan architecten, studiebureaus, bouwbedrijven, overheden en projectontwikkelaars in de Benelux om gevels, kantoren, woningen of publieke gebouwen te renoveren of te bouwen.

Varianthal van Interloods zorgt voor extra opslagruimte

 

Voor een vakantiepark in De Haan monteerde Interloods in een recordtijd van 7 werkdagen een eenvoudige, budgetvriendelijke opslagplaats (9,8 x 30 x 3,7 m) die intussen dienst doet als stockageruimte. De varianthal, met in de voorwand een grote poort, werd gebouwd tijdens het hoogseizoen van het park om zo de overlast aan rondslingerend materiaal zo maximaal mogelijk te beperken.

 

Bijzonder concept

 

Manna Foods is een voedingsfabrikant die fijnproevers overal ter wereld wil laten genieten van kwaliteitsvolle sauzen.
 

Steeldeck als dragende schil voor dak van ca 4.500 m

CleanLease's vestiging in Hoogstraten werd recent door een zware brand getroffen. Interloods werd daarop aangesteld om het dak volledig te vernieuwen.