Onze expertise is waterdicht

Over Interloods

Sinds 1986 biedt Interloods pasklare oplossingen in de vorm van een brede waaier aan loodsen en hallen voor uw al dan niet tijdelijke, logistieke problemen en dit tegen een optimale prijs-/kwaliteitverhouding.

Met meer dan 30 jaar ervaring staat Interloods bekend als een solide en kwaliteitsvolle partner in de petrochemische sector, bouw-en aannemerij en vele anderen. De loodsen en hallen van Interloods zijn duurzaam maar tegelijkertijd ook flexibel, en komen zo tegemoet aan uw behoefte aan ruimte op maat of u nu kiest voor nieuwbouwverhuur of renovatie van loodsen.

Interloods verkooptverhuurtmonteertdemonteertverplaatst en renoveert loodsen en hallen. Bovendien zijn onze loodsen en hallen schakelbaar zodat elke oppervlakte gerealiseerd kan worden.

Sinds 2013 werd Interloods opgenomen in de Frisomat Groep - specialist in de bouw van industriële hallen. Hierdoor kan Interloods terugvallen op een eigen productie en een sterke partner om zo een optimale klantenservice te geven.

Het is de Interloods filosofie om samen met de klant te zoeken naar snelle, pasklare en betaalbare oplossingen. Samen met u en binnen uw budget lossen wij uw plaatsgebrek op. Zowel permanent als tijdelijk, maar altijd degelijk.