Onze expertise is waterdicht

Renovatie van uw asbesthoudend dak

Asbest is een bijzonder schadelijke stof. Gelukkig is het gebruik ervan intussen verboden. Maar omdat de stof in de voorbije decennia erg vaak is gebruikt, is ze nog onder diverse vormen aanwezig: denk maar aan Eternit-golfplaten, wandpanelen, enz. Asbest vormt daardoor een risico voor de gezondheid van burgers en werknemers. Asbest vervangen is daarom van levensbelang!

Vlaanderen dient asbestvrij te zijn tegen 2040.

In Nederland is dat zelfs tegen 2024, zo zegt de FOD Volksgezondheid. Volgens recente, verstrengde wetgeving is er een versneld afbouwbeleid. Laat uw gebouw dus nu renoveren en verspreid uw investering in de tijd. Zo blijven de kosten haalbaar, krijgt u de beste prijs en vermijdt u dure uitgaven achteraf. Asbest aanpakken is geen optie meer, maar een slimme must!

Metaal is een perfect, veilig en gezond alternatief voor uw asbestplaten in dak en wand.

Interloods is VCA* gecertificeerd en besteedt structureel aandacht aan veiligheid en gezondheid tijdens het productie- en montageproces. Onze firma is een solide en kwaliteitsvolle partner in de petrochemische sector, bouw-en aannemerij, productie- en logistieke sector.

Van kleine gerichte werken tot een totaalrenovatie: Interloods renoveert met kennis van zaken elk industrieel pand. Wij zijn onder andere bevoorrecht partner van:

Bekijk de brochure of bekijk ons renovatieproject van een manège hier.

Is uw gebouw ook aan renovatie toe? Wij helpen u graag verder.

Extra info

Meer info? Contacteer ons!