Onze expertise is waterdicht

Nieuws

Interloods monteert hal op 12 dagen

Erop, of eronder. Met die idee klopte Tower Automotive Belgium bij Interloods aan.

Specialist in verhuur, verkoop en renovatie van stalen hallen verhuist van Sint-Job naar Wijnegem

Staalbouwbedrijf Interloods verhuist van Sint-Job naar Wijnegem. “Een voor de hand liggende keuze,” licht Managing Director Tom Van Der Smissen toe.

Interloods renoveert centrale in bedrijfskleuren

Vulco, met 7 bandencentrales sterk in Vlaanderen, had nood aan een nieuw visitekaartje in Leuven. Het schakelde daarom Interloods in voor de renovatie van haar bedrijfsgebouw.

Drie decennia in expertise, klantenservice en kwaliteitsgarantie

Sinds 1986 maakt Interloods naam met de verhuur van industriële gebouwen, en de renovatie van bestaande hallen.

Een oude opslagschuur in Wuustwezel was dringend toe aan een opknapbeurt. Zowel het oude gebinte als de draagmuren waren in een vervallen staat.

Interloods, specialist in dit soort renovaties, heeft daar de kwalitatieve maar ook esthetieke oplossing voor.

Wij werden gevraagd de gebouwen van SFIC, onderdeel van de Saint-Gobain groep en expert in afwerkingsproducten en isolatiematerialen voor de bouwsector te renoveren. De twee gebouwen, waaronder winkelruimte, burelen en magazijn gevestigd zijn, hebben een totale oppervlakte van zo’n 1.300 m². Als specialist in industriële renovaties werd Interloods gevraagd het ganse dak te vernieuwen.

Constant Goedleven te Brasschaat heeft haar oude magazijnen met schrijnwerkerij te Brasschaat omgebouwd tot een complex met luxelofts en winkelruimtes. Hun oude atelier kreeg in dit project een nieuwe functie als garage, hier was er nood aan een volledige dakrenovatie waarvoor Interloods als partner gekozen werd.

Het ganse platte dak met een oppervlakte van 465 m² werd volledig vervangen. Eerst werd de bestaande dakbekleding, samengesteld uit houtvezelplaten bedekt met roofing verwijderd.